RITCS ONLINE

Elk jaar studeren er tal van makers af aan het RITCS School of Arts die hun weg zoeken in de professionele sector van de Audiovisuele- en Dramatische Kunsten. Sinds april 2018 maakt het RITCS gebruik van RITCS ONLINE, een online streamingdienst om de werken van haar laatstejaarsstudenten voor te stellen aan de professionele sector. Ontdek de website via ritcsonline.be en vraag er als professionele sector je log-in aan. 

Elk jaar slaan de schooldeuren definitief dicht voor een diverse groep makers: podiumtechniekers, theaterregisseurs, acteurs, radiomakers, animators, schrijvers, regisseurs, geluidsmannen en vrouwen, monteurs en cameravrouwen. Met RITCS ONLINE wil het RITCS graag een brug bouwen tussen de afstuderende student en de professionele sector waarin ze terecht zullen komen. Zo krijgen ze als laatstejaarsstudent een vast profiel op RITCS ONLINE. Productiehuizen, theaterhuizen, festivals en pers krijgen via een log-in eenvoudiger toegang tot jouw werk en contactgegevens en worden zo vlotter met jou in contact gebracht. 

Voor professionals & studenten

Zander Meykens RITCS ONLINE

Ontdek als professional ondermeer de films, radiowerken, voorstellingen, dossiers en scripts van onze laatstejaarsstudenten door een log-in aan te vragen. Eens ingelogd kan je de werken van onze studenten bekijken en aan de hand van de beschikbare contactgegevens verder contact opnemen met de maker. Wens je een log-in aan te vragen voor RITCS ONLINE neem dan contact op met onze verantwoordelijke communicatie Frin Platteeuw via frin.platteeuw@ehb.be.

Vraag een log-in aan

Atta Nasser Unseen

Studeer je binnenkort af aan het RITCS School of Arts, dan plaatsen we graag jouw profiel op RITCS ONLINE om je zo in contact te brengen met het werkveld. Ben je laatstejaarsstudent dan kreeg je via je studentenmail reeds de nodige informatie toegestuurd om je werk en gegevens op te geven voor RITCS ONLINE. Verloor je deze mail uit het oog dan kan je hier nogmaals de infogids raadplegen en je werk aan ons bezorgen. 

Raadpleeg de infogids