Skip to main content
Zoeken

(Digitaal) Infomoment Educatieve Opleidingen Juni

ak eduma
  • Infomoment

Heb je al een Master of Bachelor in de Kunsten op zak en zou je graag een extra opleiding willen volgen die je de mogelijkheid geeft om jouw liefde voor de kunsten te kunnen doorgeven?
Of ben je momenteel al aan de slag als leerkracht, maar wil je je kennis en vaardigheden binnen het artistiek onderwijs verder verdiepen?

Dan ben aan het juiste adres bij de educatieve opleidingen in de kunsten, een samenwerking tussen het RITCS en KCB. Deze opleidingen zijn er voor elke kunstenaar die een positieve keuze wil maken om als kunstenaar-leraar aan de slag te gaan en die vanuit zijn engagement zijn artistieke kennis willen vertalen naar de samenleving via het onderwijs, community-art, educatief werk of sociaal-artistiek werk. Bovendien valt de opleiding perfect te combineren met een deeltijdse job binnen het onderwijs of daarbuiten, en is het diploma een uitstekende basis om verder door te groeien in de toekomst.

Meer info over de verschillende opleidingen:
- Educatieve Master Podiumkunsten en Muziek
- Educatieve Master Audiovisuele Kunsten

- Verkorte Educatieve Bachelor Audiovisuele Kunsten


RITCS en KCB organiseren een digitaal infomoment waar je met al je vragen terecht kan. Onze collega's staan voor je klaar om je meer uitleg te geven over het reilen en zeilen van de opleiding, en je verder op weg te helpen.

Uitgelichte evenementen

Agenda