Skip to main content
Zoeken

Deze RITCSers ontdek je deze zomer op Theater Aan Zee!

Nathan Ishar - Studio Pramudiya
  • Nieuws

Wanneer de deuren van het RITCS sluiten gaan die van de zomerfestivals open. Ook dit jaar kan je proeven van het werk van verschillende RITCSers op Theater Aan Zee. (Foto header: Nathan Ishar - Studio Pramudiya)

TAZ 2023 vindt plaats van 26 juli tot en met 5 augustus in Oostende en is het zomerfestival bij uitstek voor het ontdekken van theater, muziek, jong talent, literatuur, familievoorstellingen en meer. Wij kijken alvast uit naar onderstaand programma.

Felix Maesschalck (MA acteren) met zijn monoloog 'Het Nijlpaard'. Tomas Pevenage (oudstudent acteren) is te zien in 'RITA' (Bronks). Oud-studente acteren Patricia Kargbo doet mee in 'Bagger' van Compagnie Cecilia. Huidige RITCS-studenten Stanislas Bruynseels, Luka Mariën, Flora Van Canneyt spelen mee in 'One Song' van Miet Warlop.,Oud-studente regie Salomé Mooij toont 'Proxemics'. 'De stem van vingers', met oud-studenten Thomas Bellinck (regie) en Jeroen Van der Ven (acteren), 'Opening Night' (De Hoe) met oud-studenten acteren Greg Timmermans en Ans Van den Eede. 'Once upon a time' van Febe Coysman (oud-studente regie) en met oud-studenten acteren Bartel Busschaert, Lena Majri en Suzanne Ceulemans. 'On Fire' van en met Marios Bellas (oud-student regie). ‘SUKR’ in regie van Tom Dupont (docent). Dit alles wordt technisch in goeie banen geleid door oud-studenten Podiumtechnieken Gilles Pollak en Lars Morren.

Ontdek het volledige programma