Skip to main content
Zoeken

LICHTING RITCS 2024

They're here! De hele maand juni kan je kennismaken met een nieuwe generatie schrijvers, content creators, producers, theater-, film- en radiomakers tijdens het afstudeerfestival LICHTING RITCS 2024. Ontdek hier het programma en reserveer je tickets.

Banner LICHTING RITCS

Over

Van maandag 03 tot en met donderdag 27 juni ontdek je de eindwerken van onze laatstejaarsstudenten Drama en Audiovisuele Kunsten op diverse locaties in Vlaanderen en Brussel. Elk afstudeerproject markeert het hoogtepunt van de reis die de studenten aan het RITCS hebben afgelegd. Op het programma onder meer een Portfolio-Event van de Professionele Bachelor, een luisteravond Radio, Table Reads met onze laatstejaars Schrijven, theatervoorstellingen van onze studenten Drama en Podiumtechnieken en screenings van de documentaire-, fictie- en animatiefilms. Op de laatste donderdagavond van het academiejaar sluiten we de LICHTING af met een Closing Party in het kloppend hart van het RITCS, het RITCS café.

Ontdek het programma

Ontdek alles wat er te zien is op LICHTING RITCS via onderstaande brochure of via onze agenda en reserveer je tickets om deze nieuwe talenten te ontdekken.


PROGRAMMABOEKJE

AGENDA

Uitgelichte evenementen

Agenda