Kom langs I Opencampusdag RITCS I VOLZET I

opencampusdag RITCS
Data
,
9:30
to
16:00
Waar?
Campus Dansaert, Antoine Dansaertstraat 70, 1000 Brussel
Prijs
Gratis
Reservatie
VOLZET
Infomoment

Wil je in september starten aan een academische of professionele opleiding Audiovisuele Kunsten? Kom dan zeker langs op campus Dansaert tijdens de opencampusdag. Onze gidsen nemen je mee langs de verschillende studio's en ateliers en werpen samen met jou een blik achter de schermen van het leven op de campus. (Foto header: Annika Wallis)

Voor wie?

Denk je eraan te starten aan één van onze richtingen binnen de Audiovisuele Kunsten? Dan is de opencampusdag de perfecte gelegenheid voor jou om de sfeer op te komen snuiven. Campus Dansaert is de creatieve thuishaven van onze studenten Regie, Productie, Schrijven, Sound Design, Montage, Cinematografie, Animatiefilm, Radio en de Professionele Bachelor Audiovisuele Kunsten (Audiovisuele Media). 

Over de rondleidingen

Om alles veilig en coronaproof te laten verlopen organiseren we verschillende rondleidingen, telkens in groepjes van maximum 10 personen. Onze enthousiaste gidsen zullen ieder groepje  één uur lang op sleeptouw nemen doorheen Campus Dansaert. Na de rondleiding geeft onze gids nog graag een antwoord op je vragen. 

Reserveer je plaats 

Om zoveel mogelijk toekomstige studenten de kans te geven onze campus te bezoeken willen we je vragen enkel het aantal plaatsen te reserveren die noodzakelijk zijn voor je bezoek. De plaatsen zijn beperkt, reserveer dus zeker tijdig je plaatsen. Tijdens je reservatie maak je keuze voor één van de volgende mogelijkheden: 
 

  • 09:30 - 11:00: Rondleiding #1 (VOLZET)
  • 10:00 - 11:30: Rondleiding #2 (VOLZET)
  • 10:30 - 12:00: Rondleiding #3 (VOLZET)
     
  • 13:30 - 15:00: Rondleiding #4 (VOLZET)
  • 14:00 - 15:30: Rondleiding #5 (VOLZET)
  • 14:30 - 16:00: Rondleiding #6 (VOLZET)

Op niveau van het coronavirus blijft de toekomst onvoorspelbaar. Na je reservatie krijg je van ons ten laatste één week voor je bezoek meer informatie over de eventueel te volgen maatregelen. 
 

Deel dit