Skip to main content
Zoeken

Rint Dens, een bevlogen student met een hart voor de samenleving en de kunsten

Rint Dens
  • Nieuws

Diepbedroefd melden we het overlijden van onze student Rint Dens. De hele RITCS-gemeenschap is in haar hart getroffen en in diepe rouw door het plotse verlies van een gepassioneerd en bijzonder maker.

Rint volgde de opleiding Radio om vervolgens zijn traject verder te zetten binnen de opleiding Drama. Hij was een bevlogen student met een hart voor de samenleving en de kunsten. In september opende hij het academiejaar voor zijn medestudenten met een poëtische tekst over engagement. Nu staan we zelf sprakeloos, gapend naar al wat hij achterliet. Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van Rint. We wensen hen dan ook veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies. Samen met hen nemen we op woensdag 1 maart afscheid van Rint in de KVS te Brussel.

Aan onze studenten en medewerkers: zorg goed voor elkaar. We vinden en vonden de afgelopen dagen troost in de onderlinge verbondenheid van onze RITCS-gemeenschap in deze droevige tijd. Velen van ons hebben Rint goed gekend. Zij die herinneringen en anekdotes willen delen over Rint of die met vragen zitten omtrent dit aangrijpend verlies kunnen terecht bij de vertrouwenspersonen van onze school. Sinds enkele dagen kan je ook op onze beide campussen terecht voor een rouwregister. Meer informatie omtrent de afscheidsceremonie en hoe je je steun kan betuigen zal worden gecommuniceerd via de interne kanalen.

Liefste Rint, we missen je.

Overlijdensbericht