toelatingsproeven

Registreer je nu voor de toelatingsproeven 2021!

Nieuws

Wil je volgend academiejaar studeren aan het RITCS School of Arts? Registreer je dan nu voor onze toelatingsproeven. Voor elke toelatingsproef wordt een jury samengesteld uit docenten van het RITCS en externe experten uit het artistieke werkveld. (foto header: Annika Wallis)

Afhankelijk van de richting waarvoor je wil toegelaten worden proberen zij inzicht te krijgen in jouw verbeeldingskracht, speelsheid, flexibiliteit, persoonlijke fascinatie, stijl, actuele kennis en goesting. Kort gezegd: het gaat vooral om een eerste ontmoeting. 

Alle informatie over de verschillende toelatingsproeven kan je vinden op deze pagina. Wacht zeker niet te lang met je aan te melden, want voor bepaalde richtingen zijn er gelimiteerde plaatsen beschikbaar. 
Na je registratie ontvang je een bevestigingsmail met meer uitleg over de opdrachten en praktische informatie. 

Alvast veel succes, en we hopen je snel te mogen verwelkomen aan het RITCS!

Opgelet: Door de recente ontwikkelingen op niveau van het coronavirus/COVID-19 zijn we genoodzaakt bepaalde zaken te herorganiseren. Zo kan het zijn dat er wijzigingen zijn op niveau van de door jou gekozen toelatingsproef. Sommige toelatingsproeven blijven echter ook ongewijzigd. De laatste stand van zaken omtrent de toelatingsproeven kan je telkens vinden onder het luik ‘toelatingsproef’ bij de door jou gekozen opleiding. Kandidaten die reeds geregistreerd zijn voor de toelatingsproef worden per mail op de hoogte gebracht van de laatste updates. Bedankt voor je begrip.

Deel dit