LICHTING RITCS 2022

Ontdek de nieuwe generatie makers tijdens het afstudeerfestival LICHTING RITCS 2022

Nieuws

Van 19 mei t.e.m. 18 juni 2022 laten we een nieuwe lichting makers op je los uit de richtingen Drama, Podiumtechnieken, Radio en de Professionele Bachelor Audiovisuele Kunsten. Het hele afstudeerfestival lang kan je in Brussel en Vlaanderen terecht voor luisteravonden, theatervoorstellingen en screenings. Ontdek onderaan of in onze agenda het programma en reserveer je tickets via tickets.ritcs.be.

Twee keer per jaar trekken we alle registers open om je kennis te laten maken met de laatstejaarsstudenten van onze verschillende opleidingen. Of je nu een toekomstig student bent, een professional of een Brusselse cultuurliefhebber; iedereen is vrij om een plaatsje te reserveren tijdens één van de vele toonmomenten. Dit jaar kan je in juni kijken én luisteren naar de werken van onze studenten Drama, Podiumtechnieken, Radio en de Professionele Bachelor Audiovisuele Kunsten. In oktober presenteren we de eindwerken van de studenten Regie, Productie, Schrijven, Cinematografie, Sound Design, Editing en Animatiefilm. 

Programma

LICHTING Drama & Podiumtechnieken

Verspreid over Brussel en Vlaanderen kan je in mei en juni de voorstellingen van onze studenten Drama en Podiumtechnieken ontdekken. Raadpleeg het overzicht, reserveer je stoel en neem plaats in KVS, het Kaaitheater, Recyclart, Campus Kaai of de studio's van het RITCS voor één van de slotvoorstellingen van de theaterafdeling.  
 

Overzicht voorstellingen

LICHTING Professionele Bachelor Audiovisuele Kunsten

Op vrijdag 10 juni studeert er een nieuwe generatie mediamakers en content creators af aan het RITCS School of Arts. Drie jaar lang werden ze opgeleid om vanuit een kritische en praktische houding hun eigen weg te maken in een nationale en internationale context van live events, onlineproductie, mediaproductie en mediakunst. Op vrijdag 10 juni kan je een best of van hun werk gaan bekijken in CINEMA RITCS. 
 

Info & tickets

LICHTING Radio

Tal van radiomakers gingen hen al voor en nu is het aan de laatstejaars Radio om uit de studio van het RITCS te breken. Op donderdag 16 juni kan je komen luisteren naar de eindwerken van de studenten in de studio van het RITCS. Rol je matje uit of neem plaats in één van de zetels en verwen je oren met de nieuwste podcasts, radioprogramma's en documentaires. 
 

Info & tickets

Deel dit