Infodag ritcs uitgesteld digitaal aanbod

Informeer je: ontdek ons digitaal aanbod!

Nieuws

We vinden het nog net iets te vroeg om je op een comfortabele manier uit te nodigen voor een fysiek bezoek aan onze School of Arts. De cijfers gaan de goede kant op. Het RITCS wil dan ook haar verantwoordelijkheid opnemen om dat zo te houden. De fysieke infodag van zaterdag 13 maart 2021 wordt uitgesteld, maar dankzij het digitaal aanbod kan je je begin maart twee weken lang informeren over onze studierichtingen met behulp van infosessies, open lessen, instagram takeovers en culturele activiteiten. Naargelang de mogelijkheden hopen we je later dit voorjaar uit te nodigen op onze campus.

Infosessies studierichtingen

Wil je in september starten aan het RITCS School of Arts maar zit je nog met vragen over de richting, de vakken, de toelatingsproef of de lesweek? Tijdens de online infosessies van woensdag 10 maart en woensdagavond 17 maart helpen onze docenten je graag verder. Dan nemen zij terug plaats achter hun computer om al jouw vragen te beantwoorden via zoom of teams. 
 

Aanbod

Infosessies studieparcours

Bij studeren kan heel wat komen kijken. Onze traject- en studiebegeleider staan samen met de collega's van BRIK en Stuvo klaar om je meer informatie te geven over je mogelijkheden op verschillende vlakken: van huisvesting en financiële ondersteuning tot hulp bij studieproblemen. 
 

Aanbod

Instagram takeovers 

Wil je weten hoe de RITCSers hun studententijd ervaren of wat de fijnste plekken in Brussel zijn? Twee weken lang kan je tussen 19u en 20u jouw vragen stellen aan onze studenten tijdens de Instagram takeover. Raadpleeg het overzicht om te zien wanneer jouw richting aan de beurt is en stel je vragen via de chat en de stories! See you @ritcs.school.of.arts on Instagram!

Aanbod

Open lessen

Krijg een impressie van het online studentenleven aan het RITCS School of Arts tijdens de open lessen. Schuif digitaal aan voor een open les Filmgeschiedenis, Literair Schrijven of Audiovisuele Actualiteit of woon een open repetitie van de studenten Drama bij.
 

Aanbod

Culturele activiteiten

CINEMA RITCS reserveert enkele zitjes in hun online cinema voor toekomstige studenten. Reserveer een gratis ticket voor de Brusselse film 'Cleo' gevolgd door een Q&A met regisseur Eva Cools of steek virtueel de grens over met de documentairefilm 'A New Shift' in samenwerking met het Ji.hlava Film Festival. Interesse in Radio? Neem dan deel aan de luisteravond!
 

Aanbod

Deel dit