Professionele Bachelor Audiovisuele Kunsten

In focus: Professionele Bachelor Audiovisuele Kunsten

Nieuws

Je hebt interesse om je eigen weg te maken in een internationale context van live events, onlineproductie, mediaproductie en mediakunst? Je ziet jezelf in de toekomst als mediamaker in het Belgische en internationale medialandschap? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou!

Tijdens de opleiding word je ondergedompeld in vijf verschillende profielen. Je gaat aan het werk rond audio, video, nieuwe technologieën, productiemanagement en regiewerking. Je beoefent deze profielen doorheen de opleiding in virtuele productiehuizen. Samen met je medestudenten leer je het dus meteen echt te doen. Je gaat praktisch aan het werk en krijgt meteen te zien hoe je later aan de slag zal gaan. 

Ben je nog niet overtuigd? Volg ons op Instagram en zie hoe de studenten aan het werk gaan. Op maandag 7 mei en dinsdag 8 mei nemen zij het account van het RITCS School of Arts over en tonen je alle insides van de opleiding!

Schrijf je in voor de toelatingsproef

Word je helemaal warm van deze beschrijving? Klik zeker door naar de opleidingspagina en schrijf je in voor de toelatingsproef!

(Foto: Annika Wallis)

Deel dit