Skip to main content
Zoeken

Coronavirus: stand van zaken 25 januari 2021

stand van zaken
  • Nieuws

2021 schoot met een creatieve energie uit de startblokken. Er hangt een beperkte maar fijne bedrijvigheid op alle locaties van het RITCS en we stellen vast dat iedereen zich aan de regels houdt. Dat schept alvast hoop voor de toekomst!

Helaas neemt de onrust buiten onze schoolmuren toe omtrent de verspreiding van het coronavirus. Wij volgen de situatie op de voet en plegen regelmatig overleg met de opleidingshoofden, de Erasmushogeschool Brussel en de Vlaamse Overheid. Waar nodig zal in de komende dagen/weken worden bijgestuurd.

Het blijft ondertussen van cruciaal belang om de geldende maatregelen te respecteren en nauwgezet op te volgen. Studenten Manu Van Acker (Radio), Dries Lenaerts en Fabian Hermans (Professionele Bachelor AK) frissen het nodige voor je op in deze video. Kom je naar de campus wees dan waakzaam en pas je gedrag aan. Houd je tijdens de praktijkvakken aan de regels zoals vermeld in de sectorprotocollen. Voel je je onwel? Twijfel dan niet en volg het stappenplan ‘vermoedelijke besmetting’.

Laat ons met andere woorden de collectieve inspanningen van de afgelopen weken nog even verder te zetten. Alleen op die manier kunnen we onze essentiële praktijk op het RITCS verder organiseren. Jullie zijn goed bezig, hou vol!