Skip to main content
Zoeken

Slotshow Professionele Bachelor Audiovisuele Kunsten

Beeld slotshow PBAK
  • CINEMA RITCS
  • LICHTING RITCS

Over

Op donderdag 27 juni trekt de Professionele Bachelor Audiovisuele Kunsten richting CINEMA RITCS voor een slotshow van haar opleiding. Het hele jaar lang maakten de derdejaars van deze opleiding content voor allerlei platformen en media. Hun eigen fascinatie voor een specifiek onderwerp binnen de audiovisuele kunsten werkten de studenten uit in hun bachelorproef. Externe juryleden uit het professionele veld selecteerden enkele van die eindwerken om te laten zien op het grote scherm in CINEMA RITCS. Daarnaast selecteerde de opleiding een best off van de gemaakte werken doorheen het jaar. De slotshow geeft daarmee een inkijk in het unieke DNA van deze Professionele Bachelor Audiovisuele Kunsten en de fascinatie van nieuwe generatie content creators.

Wie de avond feestelijk wil afsluiten kan na de voorstelling blijven hangen in het RITCS café voor de Closing Party van LICHTING RITCS vanaf 21:30.

Over LICHTING RITCS

Van maandag 03 tot en met donderdag 27 juni ontdek je de eindwerken van onze laatstejaarsstudenten Drama en Audiovisuele Kunsten op diverse locaties in Vlaanderen en Brussel. Elk afstudeerproject markeert het hoogtepunt van de reis die de studenten aan het RITCS hebben afgelegd. Op het programma onder meer een Portfolio-Event van de Professionele Bachelor, een luisteravond Radio, Table Reads met onze laatstejaars Schrijven, theatervoorstellingen van onze studenten Drama en Podiumtechnieken en screenings van de documentaire-, fictie- en animatiefilms. Op de laatste donderdagavond van het academiejaar sluiten we de LICHTING af met een Closing Party in het kloppend hart van het RITCS, het RITCS café.

Uitgelichte evenementen

Agenda