International Days

International Days
Data
Waar?
Diverse locaties
Reservatie
Uitsluitend medewerkers en studenten RITCS
EhB International DAys

Van 4 tot en met 6 december organiseren RITCS, KCB en EhB de tweede editie van de 'International Days'. Kom als RITCS-medewerker of student op woensdag 4 december naar de opening van de International Days in CINEMA PALACE met onder meer een screening van de documentaire ‘El Camino Frente a Mi’ van RITCS-alumna Aisha Adepoju. De opening wordt gevolgd door een reeks interessante workshops waar je je als RITCS-medewerker of student voor kan registreren. (Foto: Annika Wallis)
 
De International Days is een driedaags evenement gewijd aan internationalisering met een focus op duurzaam onderwijs. Tijdens de International Days zakken buitenlandse gasten af naar de verschillende campussen voor lezingen en masterclasses. De aftrap voor de International Days wordt gegeven op woensdag 4 december met de opening in CINEMA PALACE. 

In de namiddag worden ook verschillende workshops georganiseerd waar je je als RITCSer kan voor inschrijven: implementing sustainability in your curriculum (1), working on sustainability and the circular economy (2) education for sustainability in a multi-faceted tomorrow (3) 

Op donderdag 5 december gaan er verschillende gastcolleges door in gesloten groep met ondermeer een workshop scenario i.s.m. de Nederlandse Filmacademie en een workshop montage i.s.m. de International Film School van Keulen.
 
Voor het avondprogramma heb je dan weer de keuze een screening rond ‘Young Female Directors’ in CINEMA RITCS, de musical ‘Nine’ door de studenten van KCB of een deelname aan de Brussels Museum Night Nocturne. 

Info & registratie

https://www.erasmushogeschool.be/en/node/1453

Deel dit