Skip to main content
Zoeken

Closing Party LICHTING RITCS

Beeld Closing Party RITCS café
  • LICHTING RITCS

Over

Exit throught the RITCS café. Op donderdagavond 27 juni sluiten we niet alleen LICHTING RITCS maar ook het hele academiejaar af met een Closing Party in het kloppend hart van het RITCS. De line-up en wie de studenten achter de draaitafels zijn ontdek je de week van 17 juni via ritcs.be/agenda

Info & tickets

Voor dit evenement hoef je geen tickets te reserveren, al zijn de dansplaatsen beperkt. Daarom raden we je aan om tijdig naar de Closing Party te komen om je bandje en plek op de dansvloer te verzekeren. Onze Closing Party is ook een safe partyspace: LGBTQI+ friendly, geen drugs en met respect voor elkaars grenzen.

Over LICHTING RITCS

Van maandag 03 tot en met donderdag 27 juni ontdek je de eindwerken van onze laatstejaarsstudenten Drama en Audiovisuele Kunsten op diverse locaties in Vlaanderen en Brussel. Elk afstudeerproject markeert het hoogtepunt van de reis die de studenten aan het RITCS hebben afgelegd. Op het programma onder meer een Portfolio-Event van de Professionele Bachelor, een luisteravond Radio, Table Reads met onze laatstejaars Schrijven, theatervoorstellingen van onze studenten Drama en Podiumtechnieken en screenings van de documentaire-, fictie- en animatiefilms. Op de laatste donderdagavond van het academiejaar sluiten we de LICHTING af met een Closing Party in het kloppend hart van het RITCS, het RITCS café.

Uitgelichte evenementen

Agenda