Boeklancering: Alles over documentaires en nog veel meer

alles over documentaire en nog veel meer
Data
,
19:00
Waar?
RITCS café I Antoine Dansaertstraat 70 I 1000 Brussel
Prijs
Gratis I Covid Safe Ticket verplicht
LICHTING RITCS

Jan Vromman rondde dit jaar zijn onderzoek aan het RITCS School of Arts af. Jaren van overpeinzingen en research resulteerde in het boek ‘Alles over documentaires en nog veel meer’. Op dinsdag 23 november stelt hij tijdens LICHTING RITCS zijn boek voor in het RITCS café.

Het RITCS School of Arts, Kunstenplatform Brussel en uitgeverij ASP nodigen u van harte uit voor de voorstelling van het boek Alles over documentaires en nog veel meer van filmregisseur Jan Vromman op dinsdag 23 november in het RITCS café.

Alles over documentaires en nog veel meer biedt een overzicht van de kwesties en discussies waarmee documentairemakers in aanraking komen. Vanuit zijn ervaring als maker en docent aan RITCS School of Arts gaat de auteur in op terugkerende vragen over de eigenheid van schoonheid, engagement, vernieuwing, de markt, de verhouding tot het audiovisuele en de ethische omgang met de werkelijkheid en mensen. Dit artistiek-pedagogisch project is ook een persoonlijk verhaal over de omgang met het medium film en bovenal een erudiet pleidooi voor de documentaire als kunstvorm.

Praktische info

19:00: deuren
19:30: start boeklancering 
21:00: start film

De avond is gratis toegankelijk, gelieve uw aanwezigheid hier te bevestigen. Covid Safe Ticket verplicht.
U kunt het boek ter plaatse aankopen.

Alles over de documentaire
Deel dit