Uitleendienst

RITCS uitleendienst

Het RITCS School of Arts beschikt over haar eigen uitleendienst. Hier kunnen studenten van het RITCS materiaal huren voor de realisatie van hun projecten. 

Hoe materiaal uitlenen?

Stuur een mail of een “aanvraagbon materiaal” door met daarop alle items die u denkt nodig te hebben. Je kan deze bon terugvinden onderaan deze pagina. Vul vervolgens je persoonlijke gegevens in. Vergeet zeker je gsm nummer niet. Vul de datum en het uur in waarop je het materiaal wil afhalen en terugbrengen en vermeld de naam van de verantwoordelijke docent en het vak.

Na bevestiging je aanvraag komt je op het door jou gevraagde uur naar de uitleendienst. Ofwel staat je pakket klaar, ofwel wordt het pakket samen met een medewerker klaargezet. Je dient voor het ondertekenen van de bon het pakket na te kijken op onvolledigheden, gebreken en functioneren. Voorzie hiervoor voldoende tijd.

 U ontleent het materiaal enkel voor de periode waarop het materiaal effectief wordt gebruikt. Dit om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen het materiaal te gebruiken. U brengt het materiaal terug op het door u afgesproken tijdstip ( binnen de openingsuren van de uitleendienst) en u brengt de verantwoordelijke op de hoogte van eventuele problemen die u met het materiaal hebt ondervonden. U bekijkt het materiaal samen met de verantwoordelijke. Het materiaal wordt in onberispelijke staat teruggegeven: kabels mooi opgerold en gekuist, overtollige tape overal afhalen, lenzen ontdaan van vingerafdrukken ,…

Meer info met betrekking tot het verdere proces kan je vinden in dit document.

 

Wie kan uitlenen?

Het materiaal kan enkel en alleen gebruikt worden door studenten en docenten ingeschreven in het RITCS. Het materiaal kan enkel en alleen gebruikt worden in functie van oefeningen, lessen en opdrachten in schoolverband, met niet commerciële doeleinden. Reservaties voor pedagogische doeleinden genieten voorrang. Reservatie van materiaal minimum twee dagen op voorhand. De gebruiksperiode is de periode waarop het materiaal effectief gebruikt wordt.

Contact

Kevin Hallaert Uitleendienst

Kevin Hallaert
kevin.hallaert@ehb.be
+32 (0)2 507 14 63

Audiovisuele uitleendienst algemeen

Anneriek De Vries

Anneriek De Vries 
anneriek.de.vries@ehb.be 
+32 (0)2 507 14 91

Medewerker uitleendienst

Uitleendienst Toon Veraghtert

Toon Veraghtert 
toon.veraghtert@ehb.be
 +32 (0)2 507 14 99

Technische ondersteuning multicamera

Martijn Veulemans

Martijn Veulemans 
martijn.veulemans@ehb.be
+32 (0)2 507 14 67

Technische ondersteuning audio