Stand van zaken 23 maart 2020

stand van zaken 23 maart 2020

Om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, blijven alle campussen van onze hogeschool tot 18 mei gesloten. 
 

Deze week werken we aan een nieuwe planning die zal gelden tot einde academiejaar in september. Onze hogeschool moet per opleiding een complexe puzzel leggen van nog te plannen lessen, opdrachten in labo’s of ateliers, practica, examens en stages. Dit vergt wat tijd voor overleg. Daarom wil ik jullie vragen om nog wat geduld te oefenen: vrijdag 27 maart krijgen jullie per opleiding nieuws.   

Ondertussen gaan de lessen online verder.
 
De diensten van de hogeschool, zoals STUVO, de studiebegeleiding en de studentenadministratie blijven ook online voor jou bereikbaar. Aarzel niet op hen beroep te doen als je met vragen zit.
 
We herhalen ook deze belangrijke oproep: ben je zelf getroffen door het Coronavirus? Mail dan zeker naar corona@ehb.be, ook nu tijdens de sluiting.

Volg steeds alle info en updates via: 

De meest recente informatie over jouw opleiding: Canvas voor studenten.
Algemene updates en richtlijnen: blog op de website. blog op de website
Instructiefilmpjes voor het volgen van verschillende soorten digitale leeractiviteiten: Canvas voor studenten.
Ben je op stage, volg dan nauwgezet de richtlijnen van de stageplaats!
 
PS. Ontspannen is ook belangrijk… Voor gamers hebben de collega’s van onze IT-opleidingen alvast morgen, dinsdag 24/3 om 20u de EhB Blijf-in-uw-kot-gamestream op stapel staan. Iets voor jou?