Stand van zaken 12 maart 2020 (bis)

stand van zaken coronavirus

In navolging van de sluiting van de andere departementen van EhB en gezien de recente ontwikkelingen hebben we vandaag helaas het keiharde besluit moeten nemen om alle activiteiten op het RITCS (Campus Dansaert en de Campus Bottelarij) vanaf vrijdag 13 maart 2020 op te schorten en dit minstens tot vrijdag 27 maart 2020. 

Wat wil dit concreet zeggen? 
 

  • Alle lessen (inclusief praktijklessen op het ritcs of op locatie) worden opgeschort vanaf vrijdag 13 maart.
  • Vanaf volgende week zal per mail of via het digitaal leerplatform gecommuniceerd worden over de voortgang/evaluatie van de lessen en praktijkoefeningen. Opleidingshoofden en vakhoofden zullen in overleg met de docenten alle consequenties inschatten en zich beraden over alternatieve vormen van begeleiding en feedback. Deze zullen zo snel mogelijk via het leerplatform CANVAS worden gecommuniceerd.
  • Op vrijdag 13 en maandag 16 maart 2020 houden we de campussen nog beperkt open om de lopende ateliers op te ruimen en om al uitgeleend materiaal binnen te brengen.

We zijn ons zeer bewust van deze harde maatregelen en begrijpen de ontgoocheling bij de studenten en docenten.   We zien ons echter genoodzaakt om onze verantwoordelijkheid te nemen en te handelen in het belang van de gezondheid van àlle studenten en medewerkers van het RITCS School of Arts. 

Door het apart karakter van het RITCS School of Arts willen we jullie ook vragen om jullie altijd te concentreren op de informatie die wordt gestuurd vanuit het RITCS School of Arts en die van toepassing is op onze campussen.