Opleidingsambassadeurs

ambassadeurs

Het komende jaar houden we graag onze vinger aan je pols. Wil je iets aankaarten omtrent je opleiding dan kan je terecht bij de opleidingsambassadeurs en de studentenvertegenwoordigers.

Soms lijkt de weg naar ‘de directie’ of ‘het opleidingshoofd’ wat lang en als één persoon spreken namens je richting is ook niet evident. Daarom zijn wij een zoektocht gestart naar een reeks opleidingsambassadeurs. De opleidingsambassadeur krijgen van ons een jaar lang het mandaat om samen met hun medestudenten één jaar lang na te denken over hun studierichting en met ons in dialoog te gaan. We nodigen hen uit om kritisch te zijn maar ook geëngageerd te zijn om zaken op poten te zetten binnen hun richting. De opleidingsambassadeurs zijn er om alle opleidingsspecifieke zaken te behandelen. Doorheen het jaar houden de opleidingsambassadeurs samen met de studenten van hun richting een reeks korte bijeenkomsten om opleidingsspecifieke informatie te bespreken. Heb je als student Animatie bijvoorbeeld bepaalde zaken die je wenst te bespreken met betrekking tot jouw richting, dan kan je bij je opleidingsambassadeur(s) terecht.

De studentenvertegenwoordigers zetelen in de Studentenraad van de EhB waar ze de belangen van het RITCS voor jou verdedigen.

Iets voor jou?
Neem dan contact op met frin.platteeuw@ehb.be.

Opleidingsambassadeurs

Opleidingsambassadeur Sophie Grimmelprez

Audiovisuele Media 

Sophie Grimmelprez
sophie.grimmelprez@student.ehb.be

Keanu Blomme 
keanu.blomme@student.ehb.be

Pieter-Jan De Man opleidingsambassadeur

Montage

Pieter-Jan De Man
pieter-jan.de.man@student.ehb.be

Ivo Shimwa 
ivo.shimwa@student.ehb.be

Casper Hendriks opleidingsambassadeur

Sound Design 

Casper Hendriks
casper.hendriks@student.ehb.be

Opleidingsambassadeurs

Animatiefilm

Stel jezelf kandidaat.

 

Opleidingsambassadeurs

Cinematografie

Stel jezelf kandidaat

Studentenvertegenwoordigers

Studentenvertegenwoordigers

Dramatische Kunsten 

Stel jezelf kandidaat