Podium- en Eventtechnieken vacature

Word jij het nieuwe opleidingshoofd Podium- en Eventtechnieken?

Nieuws

Vacature: Opleidingshoofd Podium- en Eventtechnieken (40%) RITCS & KCA

Vanaf academiejaar 23-24 bieden het RITCS (EhB) en Koninklijk Conservatorium Antwerpen (AP hogeschool) samen het graduaat Podium- en Eventtechnieken aan. Dit jaar starten we met de voorbereiding. Word jij het opleidingshoofd van deze gloednieuwe opleiding?

Als enthousiast opleidingshoofd stuur je een team van competente docenten aan die onze studenten opleiden tot podium- en eventtechnici. Je bent de (aan)sturende kracht van de opleiding, de (eind)verantwoordelijke voor het didactisch traject en de dagelijkse werking.

Je staat er uiteraard niet alleen voor maar werkt nauw samen met de vakhoofden. Zij ondersteunen je op onderwijsinhoudelijk niveau vanuit hun eigen expertise, en dragen elk de verantwoordelijkheid voor een van de afstudeerrichtingen. Het kernteam van opleidingshoofd en vakhoofden werkt intens samen en verbindt studenten, docenten en werkveld in een actief netwerk.

Daarnaast krijg je vanuit het KCA en RITCS de nodige ondersteuning voor zowel planning en administratie als infrastructuur en technische uitrusting.

Interesse? Lees er meer over via deze link. Je kan je kandidatuur indienen t.e.m. 30/09/2022

Tot binnenkort? 

Deel dit