RITCS café programmator

Word jij de nieuwe projectmedewerker van het RITCS café?

Nieuws

Wie in de voetsporen van programmator Sarah Van Ransbeeck zal treden heeft grote schoenen om te vullen. Door een wissel van de wacht zijn we vanaf januari op zoek naar een nieuwe collega. Heb je een neus voor boeiende events en sta je met beide voeten in het Brusselse culturele leven? Solliciteer dan nu voor de openstaande vacature voor projectmedewerker RITCS café van de Erasmushogeschool Brussel. 

Dankzij jou …
 

  • - Is er een boeiende en studentgerichte programmatie in het RITCS-café. Zie https://www.facebook.com/ritcscafe/
  • - Kunnen studenten die iets organiseren in het RITCS-café rekenen op jouw gerichte ondersteuning.
  • - Kunnen onze studenten meer genieten van een boeiend Brussels studentenleven en kunnen zij participeren aan een fijn vrijetijdsaanbod (sport en cultuur).
  • - Worden verschillende operationele elementen inzake het organiseren van verschillende culturele, sportieve of andere evenementen aangepakt in samenwerking met collega’s uit het team.
  • - Is er een actieve input voor het optimaliseren en digitaliseren van studentgerichte processen qua studentenwerking.
  • - Kan het team studentenvoorzieningen en de directeur studentenvoorzieningen rekenen op een fijne collega en teamplayer in het waarmaken van onze decretale opdracht (zie decreet hoger onderwijs, deel studentenvoorzieningen: http://dataonderwijs.vlaanderen.be/edulex/document.aspx?docid=14650

Meer info

Raadpleeg de volledige vacature via deze link en stel jezelf kandidaat.

Deel dit