RITCS jobs

RITCS werft aan!

Nieuws

Werken voor het RITCS School of Arts? Het RITCS zoekt regelmatig nieuwe, gemotiveerde collega's. Ontdek via deze pagina onze openstaande vacatures. Zijn er momenteel geen jobs in de aanbieding dan kan je ook spontaan solliciteren. Komt er een job vrij die past binnen jouw profiel, dan nemen we contact met je op. Bezorg ons jouw spontane sollicitatie via ritcs@ehb.be.

50% Medewerker Communicatie

Het RITCS School of Arts zet de deuren open voor een extra medewerker communicatie. Heb je inzicht in communicatie en beschik je over de nodige tools om efficiënt, doeltreffend en aantrekkelijk te communiceren en heb je daarenboven een hart voor de stad Brussel en een passie voor de kunsten? Neem dan zeker de tijd om ons je CV en motivatiebrief te bezorgen.
 

Meer info

 

50% Administratief Bediende 

Het RITCS School of Arts is op zoek naar een extra medewerker “administratieve ondersteuning”. Als medewerker ondersteun je administratief en organisatorisch verschillende diensten van onze School of Arts om een vlotte en efficiënte afhandeling van het administratief proces te realiseren. Beheers je ook over de nodige tools om efficiënt met een computer te werken en collega’s en gasten aan te spreken? Neem dan zeker de tijd om ons je CV en motivatiebrief te bezorgen.

Meer info

100% Technisch Medewerker

De technische medewerkers van het RITCS verzorgen het onderhoud van alle technische, audiovisuele apparatuur en installaties in de Campus Dansaertstraat en de Campus  Bottelarij. Het RITCS wenst dit team nog te versterken en is op zoek naartechnisch talent, liefst met enige relevante ervaring in de brede audiovisuele sector en met het enthousiasme om die ervaring hier verder te ontwikkelen.

Meer info

Deel dit