musical 'Sweet Charity'.

Musical 'Sweet Charity' groot succes

Nieuws

Het Koninklijk Conservatorium Brussel en het RITCS, Schools of Arts van de Erasmushogeschool Brussel, sloegen de handen in elkaar voor de organisatie van de musical 'Sweet Charity'.

Op woensdag 12 mei 2021 stonden de studenten Musical klaar om te schitteren en te schijnen in dit muzikaal avontuur. De studenten Podiumtechnieken tekenden present voor het lichtontwerp, de audio en de scenografie. De studenten van de Professionele Bachelor Audiovisuele Kunsten zorgen dan weer voor de livestream waardoor een kleine 200 Zoomaccounts de voorstelling vanop een veilige afstand en tegelijk van dichtbij live konden meemaken!

Door juridische aspecten konden we voor deze productie onze digitale deuren jammer genoeg niet openen voor het grote publiek maar geen getreur, de samenwerking tussen RITCS en KCB neemt in stijgende lijn toe. Over de jaren heen hebben Musical studenten en RITCSers de volgende producties samen gerealiseerd:
 

  • Company
  • Jekyll & Hyde (maart 2018)
  • She Loves Me (januari 2021)
  • Sweet Charity (mei 2021)

Dankzij de kruisbestuivingen tussen de verschillende disciplines van de Schools of Arts geven we de opportuniteit aan onze studenten om samen wonderlijke producties te creëren.

Bekijk alle foto's van deze productie via de Facebook van de Musicalafdeling.

Lauranne Cleenwerck.

Fotograaf

Deel dit