MoBo

MoBo lighting by Dramatic Arts students

MoBo is een acroniem voor Mediatheek, onderzoeksruimte, Bibliotheek, ontmoetingsruimte.

De collectie van MoBo bespeelt alle opleidingen van het RITCS en bevat boeken, dvd's, theaterteksten, handboeken, naslagwerken, filosofische en maatschappijkritische werken. Hiernaast beschikken we over een media-archief met de werken van onze studenten. Om de media in het archief te kunnen raadplegen of beheren moet je ingelogd zijn.

MoBo huisvest ook de theaterteksten en boeken over tekstanalyse uit de VTI-podiumcollectie, nu Kunstenpunt. De theaterteksten zijn bij ons voor iedereen ter plekke raadpleegbaar en uitleenbaar.

MoBo is een stiltewerkplek om te lezen, schrijven en te studeren, op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagnamiddag. Lukt het je niet om tijdens de openingsuren langs te komen, dan kan je steeds per email een afspraak maken.

In MoBo

Raadpleeg de catalogus
Blader door het aanbod aan boeken, theaterteksten, DVD's, naslagwerken en andere. Als student en medewerker heb je ook toegang tot het online-archief van het RITCS waar je werken van medestudenten kan terugvinden. Wens je toegang tot het archief, contacteer Julia Clever.

Expo Chaos
Van 6 tot en met 16 maart 2019 verwelkomt MoBo Ann-Sofie Claes met haar expo 'Chaos'. "Beeldende kunst spreekt mij vooral aan omdat het je met z'n sfeer mee kan nemen naar een andere wereld. Iets wat je helemaal inpakt en je raakt" aldus Ann-Sofie. De vernissage vindt plaats op 6 maart van 18u-22u.

 

 

 

Contact

Julia Clever Verantwoordelijke MoBo

Ines Den Hollander Archivering en Digitalisering

mobo.ritcs@ehb.be
+32 (0)2 507 14 54

Openingsuren
maandag: 13 tot 19u
dinsdag, woensdag, donderdag : 13u tot 17u
+ op afspraak.

Tijdens de eerste week van april is MoBo uitzonderlijk op donderdag gesloten maar opent wel haar deuren op vrijdag 5 april voor de allerlaatste uitleningen voor de paasvakantie. 

Na de paasvakantie zijn we er weer voor jullie vanaf 23 april.

Adres
RITCS | Royal Institute for Theatre, Cinema & Sound
A. Dansaertstraat 70
gelijkvloers, naast het onthaal 
B-1000 Brussel