MoBo

MoBo lighting by Dramatic Arts students

MoBo is een acroniem voor Mediatheek, onderzoeksruimte, Bibliotheek, ontmoetingsruimte.

De collectie van MoBo bespeelt alle opleidingen van het RITCS en bevat boeken, dvd's, theaterteksten, handboeken, naslagwerken, filosofische en maatschappijkritische werken. Online beschikken we over een media-archief met de werken van onze studenten. (Voor toegang tot het media-archief moet je ingelogd zijn.) De fysieke locatie van MoBo is tijdelijk niet toegankelijk wegens verbouwingswerken. Om te ontlenen en voor andere specifieke vragen kan je steeds per e-mail een afspraak maken.

In MoBo

Raadpleeg de catalogus
Blader door het aanbod aan boeken, theaterteksten, DVD's, naslagwerken en andere. Als student en medewerker heb je ook toegang tot het online-archief van het RITCS waar je werken van medestudenten kan terugvinden. Wens je toegang tot het archief, contacteer onze medewerkers onder mobo.ritcs@ehb.be.

Online vakliteratuur
Voor jouw projectonderzoek bieden RITCS en EhB jou een brede waaier aan actuele en betrouwbare online-bronnen uit de academische en dagelijkse pers die je kan lezen en downloaden. Een deel van de bronnen zjin databanken, dus portalen tot een groot aantal vakartikels.

Online audiobronnen
MoBo presenteert hier zowel highlights uit de kosmos van de creatieve radio alsook de Soundlibrary met geluiden en klankeffecten van verschillende bibliotheken voor het sonoriseren van je audiovisueel werk. (Voor toegang tot de Soundlibrary moet je ingelogd zijn.)

 

 

 

Onlinebronnen Dramatische kunsten
Hier vind je de aanraders van onze docenten dramatische kunsten en podiumtechnieken.

 

Contact

Verantwoordelijke MoBo-onderzoekslabo: Julia Clever

Openingsuren op afspraak via:

mobo.ritcs@ehb.be
+32 (0)2 507 14 54

Adres:
RITCS | Royal Institute for Theatre, Cinema & Sound
A. Dansaertstraat 70
gelijkvloers, naast het onthaal 
B-1000 Brussel