LICHTING RITCS 2019

via GIPHY

Elk jaar studeert een nieuwe lichting makers af aan het RITCS School of Arts. Van 6 tot en met 20 juni ontdek je in en rond Brussel de resultaten van hun fin de parcours tijdens het gratis slotfestival LICHTING RITCS. Brusselse cultuurtempels als KVS, Kaaitheater, Cinema Palace en Bronks zwaaien tijdens LICHTING RITCS de deuren open om de eindwerken van de makers van morgen voor te stellen aan het brede publiek. 

Verwacht je aan table reads van messcherpe schrijvers, theater- en filmvoorstellingen van eigenzinnige makers en luistervoorstellingen van onze laatstejaars Radio. Ook buiten de Brusselse stadsmuren kan je in Gent en Mechelen enkele theatervoorstellingen meepikken.  

Noteer zeker en vast de slotavond van 20 juni in je agenda. Zowel in Cinema Palace als in CINEMA RITCS wordt een staalkaart van de eindejaarswerken Audiovisuele Kunsten gepresenteerd, zorgvuldig uitgekozen door curatoren uit de professionele sector. In de KVS kan je dan weer de slotopvoering van onze studenten Dramatische Kunsten beleven vanop de eerste rij.  Iedereen is welkom op de gratis activiteiten tijdens LICHTING RITCS, maar reserveer je plek zeker op voorhand. 

Meer info over het volledige programma en de makers vind je binnenkort op ritcs.be. Last-minute info in jouw mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!