LICHTING RITCS

Lotte stek tussen ons een mateloze vlakte

Elk jaar studeren tal van makers af aan het RITCS School of Arts. In juni kan je tijdens LICHTING RITCS op verschillende locaties in Brussel en Vlaanderen terecht voor de voorstellingen van de studenten Dramatische Kunsten. In oktober zetten we de deuren dan weer open voor de voorstelling van de werken van onze studenten Audiovisuele Kunsten. Ben je een professional en ben je benieuwd naar wie onze afstuderende studenten zijn? Vraag dan zeker ook je log-in aan voor RITCS ONLINE, het nieuw platform waarmee we onze studenten aan je voorstellen. 

LICHTING THEATERAFDELING

Salomé Mooij opkomst van de aarde

Tijdens het eerste deel van LICHTING RITCS 2018, van 7 tot 23 juni,  kunt u de studenten van de richtingen Drama-spel en Drama-Regie samen met de richting Podiumtechnieken aan het werk zien. Zij stellen hun afstudeerprojecten voor op verschillende locaties in Brussel en Vlaanderen. De voorstellingen zijn gratis, het is wel aangeraden op voorhand te reserveren. Voor de projecten van de studenten Audiovisuele Kunsten is het wachten tot september 2018.

Info & tickets

RITCS ONLINE

RITCS ONLINE

Sinds april 2018 maakt het RITCS gebruik van RITCS ONLINE, een online streamingdienst om de werken van haar laatstejaarsstudenten voor te stellen aan de professionele sector. Ontdek de website via ritcsonline.be en vraag er als professionele sector je log-in aan. 

Meer over RITCS ONLINE