Infomomenten 2022

Infodag RITCS Bottelarij 2022 Jannes Callens

Volgend jaar studeren aan het RITCS School of Arts? Doorheen het jaar organiseren we verschillende infomomenten waarop we je graag meer uitleg geven over het RITCS en onze opleidingen. Hieronder vind je het meest recente overzicht van onze evenementen en activiteiten.

Bekijk zeker ook even onze FAQ waar je alvast heel wat nuttige info kan vinden. 
 

Digitale SID-in's

Op 16, 19 en 23 februari 2022 zet het RITCS haar virtuele deuren open voor de digitale SID-ins. Op deze dagen kan je online inloggen voor een eerste algemene kennismaking met het RITCS en haar opleidingen. Onze collega's zullen je dan persoonlijk te woord staan, en proberen je zo goed mogelijk verder te helpen bij je studiekeuze.

Meer info

Infosessies & opendeurdagen

Wil je in september starten aan het RITCS School of Arts maar zit je nog met vragen over de richting, de vakken, de toelatingsproef of de lesweek? Of wil je graag advies over traject- en studiebegeleiding? Tijdens de infosessies en opendeurdagen helpen onze collega's je graag verder. Noteer alvast zaterdag 19 maart 2022 met stip in je agenda: dan organiseert het RITCS haar opendeurdag. 


Aanbod

Instagram takeovers 

Wil je weten hoe de RITCSers hun studententijd ervaren of wat de fijnste plekken in Brussel zijn? Onze studenten nemen regelmatig onze Instagram-account over, om je een kijkje achter de schermen te geven bij de verschillende opleidingen. Raadpleeg het overzicht om te zien wanneer jouw richting aan de beurt is en stel je vragen via de chat en de stories! See you @ritcs.school.of.arts on Instagram!

Heb je de takeovers gemist? Op onze verhalen kan je achteraf nog een selectie van de stories bekijken in onze uitgelichte verhalen. 

Aanbod

Open lessen

Krijg een impressie van het studentenleven aan het RITCS School of Arts tijdens de open lessen. Schuif aan voor een open les Filmgeschiedenis, Audiovisuele Parameters, Filmanalyse, woon een workshop Singlecam en Multicam bij, of bezoek een open repetitie van de studenten Drama. 
 

Aanbod