Infomomenten 2024

Infomomenten RITCS studeren Brussel

Volgend jaar studeren aan het RITCS School of Arts? Doorheen het jaar organiseren we verschillende infomomenten waarop we je graag meer uitleg geven over het RITCS en onze opleidingen. Hieronder vind je het meest recente overzicht van onze evenementen en activiteiten.

Bekijk zeker ook even onze FAQ waar je alvast heel wat nuttige info kan vinden. 
 

SID-in's

Het RITCS School of Arts is elk jaar vertegenwoordigd op de studie-informatiedagen (SID-in’s) die de Vlaamse overheid in elke Vlaamse provincie organiseert in de loop van januari en februari. Op deze dagen kan je een eerste keer kennis maken met het RITCS en haar opleidingen. Onze collega's zullen je dan persoonlijk te woord staan, en proberen je zo goed mogelijk verder te helpen bij je studiekeuze.

Meer info

Opendeurdag & infomomenten

Wil je in september starten aan het RITCS School of Arts maar zit je nog met vragen over de richting, de vakken, de toelatingsproef of de lesweek? Of wil je graag advies over traject- en studiebegeleiding? Tijdens de opendeurdag op 16 maart 2024 en de infomomenten helpen onze collega's je graag verder. 


Aanbod

Instagram takeovers 

Wil je weten hoe de RITCSers hun studententijd ervaren of wat de fijnste plekken in Brussel zijn? Onze studenten nemen regelmatig onze Instagram-account over, om je een kijkje achter de schermen te geven bij de verschillende opleidingen. Hou onze Instagrampagina dus zeker in de gaten, of stel je vragen via de chat en de stories! See you @ritcs.school.of.arts on Instagram!

Heb je de takeovers gemist? Op onze verhalen kan je achteraf nog een selectie van de stories bekijken in onze uitgelichte verhalen. 

Open lessen

Krijg een impressie van het studentenleven aan het RITCS School of Arts tijdens de open lessen. Schuif aan voor een open les Filmgeschiedenis, Audiovisuele Parameters, Filmanalyse, woon een workshop Singlecam en Multicam bij, of bezoek een open repetitie van de studenten Drama. 
 

Aanbod