Contact Coronavirus

contact coronavirus

Meldpunten medewerkers

Afhankelijk van de aard van de vraag kan je je op onderstaande plaatsen aanmelden.

Opleidingshoofd
Opleidingsgerelateerde zaken 

Medewerkers met vragen met betrekking tot de organisatie van de opleidingsgerelateerde zaken kunnen zich wenden tot hun opleidingshoofd. Dat is Patrick Geeraerts voor Audiovisuele Kunsten (patrick.geeraerts@ehb.be), Harry Cole voor de Professionele Bachelor Audiovisuele Kunsten (harry.cole@ehb.be), Hendrik De Smedt voor Drama en Podiumtechnieken (hendrik.de.smedt@ehb.be) en Ruth Rondas voor de Educatieve Opleidingen (ruth.rondas@ehb.be). 

Tomas Vogels 
Medewerkers die zich onwel voelen of vragen hebben omtrent hun werkzaamheden op het RITCS kunnen contact opnemen met departementaal coördinator Tomas Vogels via tomas.vogels@ehb.be.
 

Meldpunten studenten

Afhankelijk van de aard van de vraag kan je je op onderstaande plaatsen aanmelden.

Studentenloket
Persoonlijke zaken 

Studenten die zich onwel voelen kunnen contact opnemen met het studentenloket via-mail: stefan.geldof@ehb.be en katrien.fauville@ehb.be
Studenten die problemen ondervinden voor het uitvoeren van hun taken of examens of studenten die worstelen met psychosociale problemen kunnen contact opnemen met onze studentenbegeleider via jan.bulckaen@ehb.be.

Docenten 
Opleidingsgerelateerde zaken 

Ben je een student van Campus Dansaert en zit met vragen omtrent de lessen of opdrachten dan kan je altijd rechtstreeks contact opnemen met je docent via Canvas of via zijn of haar EhB-mail.

Ben je een student van Campus Bottelarij en zit je met vragen omtrent lessen of opdrachten dan kan je altijd rechtstreeks contact opnemen met je docent via Canvas of via zijn of haar EhB-mail. Je kan daarbij altijd assistenten katrien.van.langenhove@ehb.be en Veerle Joos veerle.joos@ehb.be in cc plaatsen voor de nodige opvolging. 

Medewerker internationalisering 
Buitenlandse studenten 

Studenten die momenteel in het buitenland zijn door een Erasmus-programma of studenten die momenteel door een uitwisseling studeren aan het RITCS School of Arts en vragen hebben omtrent het coronavirus kunnen contact opnemen met de medewerkster internationalisering Lai Kin Chang via laikin.chang@ehb.be

Algemene vragen

Kan je met je vraag niet terecht bij één van de meldpunten? Stel dan je vraag via onderstaand formulier. We sturen de vraag intern door en nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Ik ben een