You are here

ARTISTIEKE TOELATINGSPROEF

OVERZICHT JURYGESPREKKEN WOE 06.09
Kandidaten voor de toelatingsproef Film, Documentaire, Schrijven en Televisie kunnen via deze link de lijst raadplegen van de jurygesprekken op woensdag 6 september. 
Opgelet: deze lijst werd op dinsdag 5 september om 13u59 gewijzigd. Indien u de lijst raadpleegde voor dit tijdstip, gelieve de gegevens nogmaals te controleren. 

 

 

INSCHRIJVEN VOOR DE TOELATINGSPROEF? 

Ben je aangetrokken tot het multicultureel karakter van onze hoofdstad en kritisch voor de wereld die je omringt? Ben je op zoek naar creatieve prikkels en wil je verder nadenken over wat je ziet, hoort en denkt? Dan is het RITCS misschien iets voor jou. Het RITCS I Royal Institute for Theatre, Cinema and Sound, met zijn hoofdgebouw in de bruisende dansaertbuurt van Brussel, stoomt sinds jaren toekomstige makers klaar voor de audiovisuele sector en de podiumkunsten. Jaarlijks studeren er tal van regisseurs, acteurs, radiomakers, schrijvers, podiumtechniekers, animatiemakers, monteurs, cameramannen en geluidsvrouwen, productieassistenten en televisiemakers bij ons af. 

Wil je beginnen met een opleiding aan het RITCS? Dan moet je eerst slagen voor een artistieke toelatingsproef. Voor alle opleidingen aan het RITCS is een artistieke toelatingsproef voorzien, inschrijven kan dus enkel wanneer je hiervoor geslaagd bent. 

Voor de opleiding Drama Regie en Spel:
sessie 1: van zaterdag 1 juli 2017 t.e.m. 7 juli 2017.
sessie 2: van zaterdag 26 augustus t.e.m. 1 september 2017

Voor de opleidingen Audiovisuele Kunsten:
sessie 1: van maandag 26 juni 2017 t.e.m. 30 juni 2017
sessie 2: van maandag 4 september 2017 t.e.m. 8 september 2017

Voor de opleiding Podiumtechnieken:
sessie 1: van maandag 3 juli 2017 t.e.m. vrijdag 7 juli 2017
sessie 2: van maandag 28 augustus 2017 t.e.m. 1 september 2017

De inhoud van de artistieke toelatingsproeven per afstudeerrichting, vind je in deze informatiebrochure.