Alles over jouw studiekeuze

Ontdek onze opleidingen

Je digitaal informeren

Je denkt eraan om volgend jaar aan het RITCS School of Arts te studeren maar zit nog met heel wat vragen? Geen zorgen, je bent hierin niet alleen. 

We stellen alles in het werk om in de nabije toekomst zowel digitale als fysieke info-momenten te organiseren waar jij met je vragen terecht zal kunnen. In de tussentijd we willen je vragen om deze pagina regelmatig te raadplegen voor een laatste stand van zaken omtrent de (re)organisatie van onze info-momenten, de toelatingsproeven en de praktische zaken omtrent jouw opleiding. Zit je al even op een vraag te broeden? Stel ze ons dan via ons het vragenformulier onderaan, dan proberen we je vraag verder op te opvolgen. Raadpleeg zeker ook even onze 'veelgestelde vragen' die in de loop van de komende dagen op regelmatige basis zal worden aangevuld. (Foto: Annika Wallis)

Bezorg ons alvast je vragen

Zit je al even op een vraag te broeden? Stel ze ons dan via het vragenformulier alvast je vraag. Zo krijgen we een helder overzicht van de concrete vragen waar jullie als toekomstige student mee zitten. We proberen je vervolgens te beantwoorden of te verwerken in één van onze info-initiatieven. Bedankt alvast voor je begrip.
 

STEL JE VRAAG