Vivisection (Ma)

Jean Coers vivisection
Data
,
20:30
,
20:30
,
20:30
Waar?
Kaaistudio's (kaaitheater)
Prijs
Gratis
Reservatie
Via kaaitheater
LICHTING - THEATER

Elk jaar studeert een nieuwe lichting makers af aan het RITCS School of Arts. Van 6 tot en met 20 juni ontdek je in en rond Brussel de resultaten van hun fin de parcours tijdens het gratis slotfestival LICHTING RITCS. Brusselse cultuurtempels als KVS, Kaaitheater, Cinema Palace en Bronks zwaaien tijdens LICHTING RITCS de deuren open om de eindwerken van de makers van morgen voor te stellen aan het brede publiek. 

Over de voorstelling

GEBOORTE, LEVEN, DOODGAAN, dat is de cirkel van het bestaan van elk individu. 

Of was, want de wetenschap heeft van de mens een wonderbaarlijk wezen gemaakt, een mirakuleuze GOD.  
Van de uitgestrektheid van de Oceanen en het Heelal zijn de angstaanjagende dieptes verkend, net zoals van de ingewanden van de Aarde en die van het Menselijke Lichaam. 

De Mens zou door deze verworven kennis de heerser zijn geworden over de blinde krachten van de immense natuur die vroeger voor hem een afschrikking waren. 

Maar het leven is een ondoorgrondelijk mysterie, waarvan het ontluiken, altijd pijnlijk, soms fantastisch, ons voor de anderen onvermijdelijk verandert in monsters, voordat het ons verbergt achter een gordijn, waar we nooit meer achter tevoorschijn zullen komen. 

KOM het Monsterlijke Cabaret van Dokter Dudule ontdekken. HEF het gordijn op (en bewonder zijn ervaringen, zijn monsters en zijn schatten. 

Credits

Director & Actor Jean Coërs (Masterthesis Directing RITCS) Decor Jean Coërs Coach Bart Capelle, Dirk Verstockt, Romain David, Sanja Mitrovic, Frédérique Lecomte Light Technician Arne Frans (RITCS Podiumtechnieken) Smells Vic Van den Bosche Coach technicians Thomas Stevens Production RITCS theatre department Co-production Kaaitheater Many thanks to Pol Dehert, Johan Dehollander, Geert Opsomer, Ruud Gielens 

Deel dit