Verder studeren: de educatieve opleidingen van RITCS & KCB

Educatieve Master Audiovisuele Kunsten
Data
,
10:00
to
13:00
Waar?
Zoom
Prijs
Gratis voor RITCSers
Reservatie
Registratie noodzakelijk met EhB-mail
Infomoment

Heb je je diploma Drama of Audiovisuele Kunsten op zak, dan kan je starten aan één van de educatieve opleiding in de kunsten.  De coördinatoren van de Educatieve Masters, Tim De Keersmaecker en Jan Geers, geven je op zaterdag 27 juni tijdens een webinar tekst en uitleg bij de opleiding. 

Het RITCS en het Koninklijk Conservatorium Brussel slaan als Schools of Arts van de Erasmushogeschool Brussel de handen in elkaar om jou op te leiden tot een gepassioneerde kunstenaar-leraar. Een educatieve opleiding in de kunsten is er voor elke kunstenaar die een positieve keuze wil maken om als kunstenaar-leraar aan de slag te gaan en die vanuit zijn engagement zijn artistieke kennis willen vertalen naar de samenleving via het onderwijs, community-art, educatief werk of sociaal-artistiek werk.

De sessie is open voor alle studenten van de derde bachelor of master aan het RITCS School of Arts. Registreren kan via onderstaand formulier en aan de hand van je EhB-mail. De dag voor de webinar zal de link naar de zoom-sessie beschikbaar zijn via ritcs.be. 

Link naar de zoom-sessie

Studenten met een interesse in de Educatieve Opleiding Podiumkunsten kunnen zaterdag terecht bij Jan Geers via onderstaande link:

https://us02web.zoom.us/j/89407755746?pwd=RnNtMWYyR0tJMjNzSkt1N1hwa3NmUT09

Studenten met een interesse in de Educatieve Opleiding Audiovisuele Kunsten kunnen zaterdag terecht bij Tim De Keersmaecker via onderstaande link: 

https://us02web.zoom.us/j/82944716853?pwd=YzAzdjA2NHZBRXYwODhDc0REM253dz09

 

 

Registreer

Ik neem deel aan de webinar
Hou me op de hoogte van toekomstige sessies
Deel dit