Tranche de RITCS

Cinema Palace
Data
,
19:00
to
22:30
Waar?
CINEMA PALACE
Prijs
gratis
Reservatie
Reservatie verplicht
LICHTING RITCS

Twee weken lang kon je de werken van onze studenten bewonderen in verschillende Brusselse cultuurhuizen. Op donderdagavond sluiten we LICHTING RITCS af met Tranche de RITCS in CINEMA PALACE en CINEMA RITCS. 

Tijdens Tranche de RITCS presenteren we je een reeks eindwerken uit verschillende afstudeerrichtingen. Een staalkaart van het RITCS. In CINEMA PALACE kan je terecht voor werken van de richtingen Regie (film), Cinematografie, Montage en Radio. De geselecteerde werken werden gekozen door professionals uit de audiovisuele sector, voor de gelegenheid onze LICHTING RITCS-curatoren. Je ticket kan je na de screening inruilen voor een glas aan de bar van CINEMA PALACE. De avond en het festival sluiten we verder af in het RITCS café, tijdens onze ‘Closing Night’. 

Programma

Regie: 'Do not delete your embarrassing pictures' van Vincent Das 
Montage: 'Maman' van Ayse Remmler 

Q&A met curator Peter Bouckaert en Jan Canvaillie 

Cinematografie: Aisha - Lisa Meurisse 
Radio: De Misofoon - Flor Verdegem 

Drink

Meer LICHTING RITCS

Ook op andere locaties organiseren we slotvoorstellingen. Zo kan je in CINEMA RITCS terecht voor eindwerken van de richtingen Regie (docu), Televisie, Sound Design en Radio. In de KVS brengen de masters Spel dan weer een laatste opvoering van de voorstelling Banzaï

Deel dit