Tranche de RITCS

CINEMA RITCS
Data
,
19:00
to
22:30
Waar?
CINEMA RITCS
Prijs
gratis
Reservatie
Reserveren verplicht
LICHTING RITCS

Twee weken lang kon je de werken van onze studenten bewonderen in verschillende Brusselse cultuurhuizen. Op donderdagavond sluiten we LICHTING RITCS af met Tranche de RITCS in CINEMA PALACE en CINEMA RITCS. 

Tijdens Tranche de RITCS presenteren we je een reeks eindwerken uit verschillende afstudeerrichtingen. Een staalkaart van het RITCS. In CINEMA RITCS kan je terecht voor werken van de richtingen Regie (docu), Regie (televisie), Sound Design en Radio. De geselecteerde werken werden gekozen door professionals uit de audiovisuele sector, voor de gelegenheid onze LICHTING RITCS-curatoren. Je ticket kan je na de screening inruilen voor een glas aan de bar van het RITCS café waar we de avond en het festival met onze ‘Closing Night’

Programma

Regie: 'Voor Eunice' van Jaan Stevens + Q&A
Televisie: 'Wie is Wiebe' van Nino Symons 
Sound Design: ntb
Radio: 'A wearable sound, Prototype 1 (les amants)' van Sterre De Vresse + Q&A
Radio: 'Oblivion' van Esther Coolen + Q&A

Drink

Meer LICHTING RITCS

Ook op andere locaties organiseren we slotvoorstellingen. Zo kan je in CINEMA PALACE terecht voor eindwerken van de richtingen Regie (film), Cinematografie, Montage en Radio. In de KVS brengen de masters Spel dan weer een laatste opvoering van de voorstelling Banzaï. 

Deel dit