RITCS infodag 2019

RITCS infodag 2019
Data
,
10:00
to
16:00
Waar?
Antoine Dansaertstraat 70 (AK) Delaunoystraat 58 (DK) Nijverheidskaai 170 (Animatie) Brussel
Prijs
Gratis
Infomoment

Kom de sfeer opsnuiven, ontmoet je toekomstige docenten en stap binnen in onze studio's en ateliers op onze infodag van zaterdag 16 maart 2019.

Tijdens onze jaarlijkse infodag smijten we de deuren van onze campussen, cinema en studio's open en stellen we onze opleidingen en afstudeerrichtingen aan je voor. Onze docenten en studenten beantwoorden graag al jouw vragen en leiden je rond op de campussen en in de ateliers. De infodag is naast een kennismaking ook hét moment om je vragen te stellen met betrekking tot jouw persoonlijk parcours want ook onze studie- en trajectbegeleiders zijn doorlopend aanwezig om je te informeren en verder te helpen. Overtuigd? Dan kan je je tijdens onze infodag registreren voor de toelatingsproeven.

Laat ons weten dat je komt via het Facebook-event
 

Drie campussen

Het RITCS heeft dit jaar uitzonderlijk drie campussen. Studenten die interesse hebben in Dramatische Kunsten (Drama-Regie, Drama-Spel en Podiumtechnieken) kunnen terecht op campus Bottelarij, de vaste stek van Dramatische Kunsten. Kom je voor Regie, Productie, Schrijven, Sound Design, Cinematografie, Montage, Audiovisuele Media of Radio dan verwelkomen we je graag op campus Dansaert. Het atelier van Animatiefilm werd in 2018 grondig gerenoveerd. Vanaf april zetten de studenten hun studies verder in een splinternieuw atelier in de dansaertstraat. Voor de infodag kan je terecht in hun tijdelijk atelier op Campus Kaai. 

RITCS dansaert

Campus Dansaert

Dansaertstraat 70 
1000 Brussel 

 

Campus Bottelarij

Campus Bottelarij

Delaunoystraat 58
1080 Brussel

Campus Kaai EhB

Campus Kaai

Nijverheidskaai 170
1070 Brussel

Blijf op de hoogte!

Wil je binnenkort aan het RITCS studeren maar kan je niet komen naar de infodag? In april organiseren we ook een reeks open lessen en doorheen het jaar kan je verschillende malen op het RITCS terecht voor vertoningen en voorstellingen. Wens je op de hoogte te blijven van alle activiteiten die relevant zijn voor jouw studiekeuze, geef dan je opleiding van voorkeur door en registreer je voor de nieuwsbrief! 

Registreer

 

Terugblik 2018

INFODAG 2018

Deel dit