Infosessie Radio I Animatiefilm

Infosessie Radio Animatiefilm
Data
,
14:00
to
16:00
Waar?
Zoom
Prijs
Gratis
Infomoment

Wil je volgend jaar starten aan een opleiding Audiovisuele Kunsten maar zit je nog met vragen? Op woensdag 10 juni 2020 zoomen we tussen 14u en 16u in op onze richtingen Radio en Animatiefilm. Tijdens specifieke sessies kan je zoomen en chatten met docenten en studenten van deze verschillende richtingen binnen de Audiovisuele Kunsten. Wil je plaats nemen in één van de zoom-kamers? Reserveer dan tijdig je plaats via ons registratieformulier.
 

CHAT MET STUDENTEN 
 

Ontdek ondertussen

Campus Dansaert

Campus Dansaert

Nooit eerder was het zo stil op onze Campus Dansaert. Doorheen het academiejaar bruist deze vaste stek van de studenten Regie, Schrijven, Productie, Sound Design, Cinematografie, Montage, Audiovisuele Media, Animatiefilm en Radio van de creativiteit. Door de unieke samenwerking tussen de verschillende opleidingen vertoef je dagelijks in een artistieke hub in het centrum van onze hoofdstad. In de verschillende studio's, aula's en montagecellen hebben de studenten van de verschillende richtingen vrij spel en zoeken ze de grenzen op van hun makerschap. En op het einde van de dag is er altijd nog het RITCS café om stoom af te laten. Klik op de slideshow en loop even digitaal door onze campus of krijg ene impressie aan de hand van ons album op Flickr.

Vanuit ons kot: Radio

Wat houdt de afstudeerrichting Radio in? Hoe is die per jaar opgebouwd? En waar kun je aan de slag met je diploma? Lieve De Maeyer, vakhoofd Radio, beantwoordt je vragen. Bekijk 

Vanuit ons kot: Animatiefilm

Wat houdt de afstudeerrichting Animatiefilm in? Hoe is die per jaar opgebouwd? En waar kun je aan de slag met je diploma? Frits Standaert, vakhoofd Animatiefilm, beantwoordt je vragen. Bekijk 

Kijk online

Ontdek de lichting

Tijdens de lockdown kan je uitzonderlijk kijken en luisteren naar de werken van onze laatstejaarsstudenten aan de hand van een tijdelijke log-in voor RITCS ONLINE. Zo kan je onder LICHTING 2018 en LICHTING 2019 ondermeer kijken naar de internationaal gelauwerde kortfilm 'Dear Son' van Aagje Van Damme en de aandoenlijke animatiefilm 'Blueprint' van Alice De Vliegher. Bij de lichting Radio kan je dan weer luisteren naar parels als 'De Misofoon' van Flor Verdegem en 'Jess' van Kenneth Berth. Inloggen doe je via deze link, met 'quartierquarantaine' als username en paswoord. 
 

LOG IN 
 

Meer over de opleidingen

Deel dit