Skip to main content
Zoeken

Infosessie - Educatieve Master: Drama

  • Infosessie over studierichting

Heb je al een diploma Drama op zak en wil jij jouw liefde voor de kunsten doorgeven? Dan ben je op 24 juni van harte welkom op onze infosessie over de Educatieve Master, een samenwerking tussen het Koninklijk Conservatorium Brussel en het RITCS. De Schools of Arts van de EhB slaan de handen in elkaar om jou op te leiden tot een gepassioneerde kunstenaar-leraar!

De Educatieve Master Muziek en Podiumkunsten is er voor elke kunstenaar die een positieve keuze wil maken om als kunstenaar-leraar aan de slag te gaan en die vanuit zijn engagement zijn artistieke kennis willen vertalen naar de samenleving via het onderwijs, community-art, educatief werk of sociaal-artistiek werk.

Vanuit een brede maatschappelijke context leert de Educatieve Master Muziek en Podiumkunsten je dan ook hoe je jouw artistieke kennis en kunde als bruggenbouwer kan vertalen naar een inspirerende en kunstzinnige leeromgeving. Je ontwikkelt daarbij een eigen sociaal-artistieke strategie die kinderen, jongeren en volwassenen de goesting geeft om ook zelf creatief aan de slag te gaan.

Wil je volgend academiejaar starten aan deze opleiding, maar zit je nog met vragen? Kom dan op donderdag 24 juni langs in het RITCS café om het gesprek aan te gaan met de coördinator van de opleiding, een huidige student, en misschien wel enkele toekomstige medestudenten. Er worden ook broodjes voorzien, zodat niemand op zijn/haar/hun honger blijft zitten en iedereen voldaan terug huiswaarts kan keren.

De plaatsen zijn uiteraard zeer beperkt. Schrijf je dus snel in via het registratieformulier om zeker te zijn van je bezoek.

Schrijf je in


Hopelijk tot dan!