Infosessie Cinematografie I Montage

Banner cinematografie montage infosessie
Data
,
14:00
to
16:00
Waar?
Zoom
Prijs
Gratis
Reservatie
Registratie afgesloten
Infomoment

Wil je volgend jaar starten aan een opleiding Audiovisuele Kunsten maar zit je nog met vragen? Op woensdag 17 juni 2020 zoomen we tussen 14u en 16u in op onze richtingen Cinematografie en Montage. De registraties voor de zoom zijn afgelopen, maar vanaf 14u kan je hier chatten met onze studenten van Cinematografie en Montage.

 

CHAT MET STUDENTEN

Ontdek ondertussen

Campus Dansaert

Campus Dansaert

Nooit eerder was het zo stil op onze Campus Dansaert. Doorheen het academiejaar bruist deze vaste stek van de studenten Regie, Schrijven, Productie, Sound Design, Cinematografie, Montage, Audiovisuele Media, Animatiefilm en Radio van de creativiteit. Door de unieke samenwerking tussen de verschillende opleidingen vertoef je dagelijks in een artistieke hub in het centrum van onze hoofdstad. In de verschillende studio's, aula's en montagecellen hebben de studenten van de verschillende richtingen vrij spel en zoeken ze de grenzen op van hun makerschap. En op het einde van de dag is er altijd nog het RITCS café om stoom af te laten. Klik op de slideshow en loop even digitaal door onze campus of krijg ene impressie aan de hand van ons album op Flickr.

Vanuit ons kot: Cinematografie

Wat houdt de afstudeerrichting Cinematografie in en hoe is die per jaar opgebouwd? Waar kun je aan de slag met je diploma en wat mag je verwachten van de toelatingsproef? Cinematograaf en vakhoofd Cinematografie Johan Apers geeft je vanuit zijn kot een eerste blik op de opleiding. Bekijk

Vanuit ons kot: Montage

Wat houdt de afstudeerrichting Montage in en hoe is die per jaar opgebouwd? Waar kun je aan de slag met je diploma en wat mag je verwachten van de toelatingsproef? Monteur en docent Patrick Geeraerts geeft je vanuit zijn kot een eerste blik op de opleiding. Bekijk

Infosessie cinematografie Montage

Ontdek onze lichting

Tijdens de lockdown kan je uitzonderlijk een blik werpen op de werken van onze laatstejaarsstudenten aan de hand van een tijdelijke log-in voor RITCS ONLINE. Zo kan je onder LICHTING 2018 ondermeer kijken naar de internationaal gelauwerde kortfilms 'Provence' van Kato De Boeck en 'Bamboe' van Flo Van Deuren. Onder LICHTING 2019 vind je parels als 'Voor Eunice' van Jaan Stevens en 'Léon Trouet Mokuna' van Guy De Troyer. Inloggen doe je via deze link, met 'quartierquarantaine' als username en paswoord. 
 

LOG IN 
 

Meer over de opleidingen

Deel dit