Infodag 2018

Infodag 2018
Data
,
10:00
to
17:00
Waar?
Verschillende locaties (zie omschrijving)
Infomoment

Kom de sfeer opsnuiven, ontmoet je toekomstige docenten en stap binnen in onze studio's op onze infodag op zaterdag 17 maart 2018.

Tijdens onze jaarlijkse infodag smijten we de deuren van onze campussen en studio's open en stellen we je onze opleidingen en afstudeerrichtingen voor. Onze docenten en studenten beantwoorden graag al jouw vragen en leiden je rond op de campussen en in de ateliers. Kom de sfeer opsnuiven en kom je toekomstige cursussen inkijken. Studie- en trajectbegeleiders zijn doorlopend aanwezig om je te informeren of verder te helpen. Nog vragen omtrent de toelatingsproeven? De infodag is hét moment om al je vragen te stellen. 

Opgelet: het RITCS heeft tijdelijk drie campussen. Studenten die interesse hebben in Dramatische Kunsten (Drama-Regie, Drama-Spel en Podiumtechnieken) kunnen terecht in de campus Bottelarij, de vaste stek van Dramatische Kunsten. Kom je voor Regie, Productie, Schrijven, Sound Design, Cinematografie, Montage of Radio dan verwelkomen we je graag op campus Dansaert. Door verbouwingen huist de afdeling Animatiefilm tijdelijk in de Campus Nijverheidskaai. Gemist van campus of interesse in beide? Een shuttlebus brengt je van de ene campus naar de andere. 

Praktische info

Infodag RITCS 2018 
Zaterdag 17 maart 2018 
10u - 17u

Waar?

Campus Dansaert

Infodag voor Regie (AK), Productie, Schrijven, Radio, Cinematografie, Sound Design, Montage 

Antoine Dansaerstraat 70
1000 Brussel 

Bottelarij

Infodag voor Drama-Regie, Drama-Spel en Podiumtechnieken

Delaunoystraat 58
1080 Brussel

Nijverheidskaai

Infodag voor Animatiefilm

Nijverheidskaai 170
1070 Brussel
 

Terugblik 2017

Zo dag de infodag er uit in 2017 door de ogen van Flore Pensaert.

INFODAG 2017

Deel dit