Canceled: Voorstelling: 'RICHBOY DON'T KRAAI'

Richboy don't kraai
Data
,
19:30
Waar?
CANCELED
Prijs
CANCELED
LICHTING RITCS

Belangrijk: Omwille van persoonlijke redenen kan de voorstelling RICHBOY DON'T KRAAI vanavond niet doorgaan. We zijn dan ook genoodzaakt de voorstelling te annuleren. Vanavond kan je wel nog op het RITCS terecht voor de Table Reads in de TV-studio, de radiovoorstelling 'Kan ik nog dansen zonder pijn' in de Blackbox en Tranche de RITCS in CINEMA RITCS. 

Onze excuses voor het ongemak. 

-----------

In juni kon je gaan kijken naar de voorstellingen van de studenten Drama en Podiumtechnieken. Tijdens LICHTING RITCS in november herneemt Eduard De Vos zijn solovoorstelling ‘RICHBOY DON'T KRAAI’ in het RITCS café. In deze stand-up voorstelling blikt hij met ironie, tristesse, humor en hoop terug op zijn jaren als student van de theaterafdeling.

Over de voorstelling

Ik ben nu eindelijk een gediplomeerd theatermaker, nu zal alles voor mij beginnen, nu zal ik eindelijk mijn grote droom realiseren. Jammer genoeg ziet de toekomst er niet al te rooskleurig uit en is het risico op levenslange armoede niet gering, de kans dat ik de volgende Brad Pitt zal worden, wordt kleiner met de dag. Daarbovenop word ik iedere ochtend getreiterd door kraaien.

Waar ik ben geboren is er geld, en je hebt maar één taak: ervoor zorgen dat het meer wordt. Dit is wat ik ‘onze nalatenschap’ noem, het maakt mijn ouders razend want volgens hen heeft geld niets met nalatenschap te maken. Waarop ik zeg Een vis is op zich een heel interessant dier maar zonder water is het gewoon een fishstick.

Coaching: Ruud Gielens, Sarah Elisa, Johan Petit en Bart Capelle
Dank aan RITCS School of Arts, Jan Masereel & Freya Proost
Foto header: Maya Oliva

Praktisch 

19:00: Deuren
19:30: Start voorstelling

Opgelet: Covid Safe Ticket vereist. Reservatie via tickets.ritcs.be
 

Deel dit