Cafévoorstelling: God zal ons niet redden (Alumnus) SOLD OUT

God zal ons niet redden Jeff Aendenboom
Dates
,
20:00
Location
RITCS Café, Antoine Dansaertstraat 70, 1000 Brussel
Price
Gratis
Reservation
SOLD OUT
LICHTING - THEATER

Elk jaar studeert een nieuwe lichting makers af aan het RITCS School of Arts. Van 6 tot en met 20 juni ontdek je in en rond Brussel de resultaten van hun fin de parcours tijdens het gratis slotfestival LICHTING RITCS. Brusselse cultuurtempels als KVS, Kaaitheater, Cinema Palace en Bronks zwaaien tijdens LICHTING RITCS de deuren open om de eindwerken van de makers van morgen voor te stellen aan het brede publiek. 

Over de voorstelling

Op maandag 17 juni strijkt alumnus Dramatische Kunsten Jeff Aendenboom neer in het RITCS café met zijn cafévoorstelling 'God zal ons niet redden'. Jeff won met zijn voorstelling eerder al de juryprijs op het Café Theater Festival. 'God zal ons (niet) redden is een intelligente, spannende toneeltekst vol onverwachte wendingen, maar die in de absurdistische context toch volstrekt aannemelijk aanvoelen.' 

Korte inhoud

Een voormalig predikant maakt een spirituele
reis mee of denkt het mee te maken of heeft
het reeds gemaakt of wilt het meemaken.
In ieder geval; verlichting is wat hij zoekt.
Grip krijgen op het leven. Maar hij heeft last
van zijn rug en heeft al een tijdje niet meer geslapen.
Een existentiële dronkenmansdans vol verwarrende observaties én speciaalbier.

Over de maker

Jeff Aendenboom behaalde in 2018 zijn Masterdiploma Drama/acteren aan het RITCS school of arts in Brussel. Zijn solo-voorstelling ‘K.’ die hij tijdens het solo-weekend op het RITCS maakte werd geselecteerd voor TAZ jong werk 2017. Hij maakte zijn masterproef ‘DE STAET, een treurspel’ samen met Dries Notelteirs als maakresident bij theater Zuidpool. Jeff speelt momenteel in de voorstelling MEDUSA van ABBATOIR FERMÉE. Deze voorstelling was onder andere te zien op het ITS-festival, Love at first sight, futur liquide en C-taktfestival. Jeff won met ‘God zal ons (niet) redden’ de vakjury prijs op het Café theaterfestival utrecht 2018.

Credits

Concept/tekst/spel Jeff Aendenboom
Eindregie Laïla Ooms
Kostuum ontwerp Stefan Gota

Share this